Novoferm Garasjeporter

Novoferm novoport

Med garageporter fra Novoferm får du kvalitet, sikkerhet, funksjonalitet og lekkert design i en og samme pakke. Enten du velger ledd- eller vippeport. Novoferm har over 50 års erfaring med portsystemer fordelt på mer enn 60 land.


 

novoferm komfort

Novoferm K - en slitesterk vippeport

En vippeport man kan stole på. Novoferm K er en billig, funksjonell og slitesterk vippeort i stålplater. Porten leveres i hvit eller brun farge som standard. Valgfri RAL-farge som ekstra. Porten kommer standard som uisolert, men den kan også bestilles som isolert. Novoferm K passer veldig bra til uisolerte radgarasjer (borettslag etc).

 

Les mer

  


 

  ISO20

Novoferm ISO 20

Novoferm ISO 20 er en funksjonell og rimelig leddport av høg kvalitet. Garasjeporten er utstyrt med stålplate på begge sider.

 

Les mer

 

 


 

 

ISO45detalj

Novoferm ISO 45

Novoferm ISO 45 er en garasjeport for deg med høye krav.

Garasjeporten er isolert med 45 mm polyurethanskum og utstyrt med kraftige gummilister. Vært panel har en k-verdi på 0,5 w/m2K. Dette gir godt isolerte porter til varmgarasje

 

Les mer

 

 


 

 

Med garageporter fra Novoferm kan du velge i en rekke ulike design og løsninger. Les mer om fargevalg, vindusløsninger og mye mer i brosjyren her

pdf_icon

Last ned garesjeport brosjyre

 


 

1 Fronter - Vinduer - Dører
2 Leddporter fra Novoferm
3 Novoferm K - en slitesterk vippeport
4 Tilbehør